Dragi pacienți, pentru buna desfășurare a activității și limitarea răspândirii coronavirusului, am inițiat un set de reguli, pe care vă rugăm să le respectați

Dragi pacienți, pentru buna desfășurare a activității și limitarea răspândirii coronavirusului, am inițiat un set de reguli, pe care vă rugăm să le respectați

Dragi pacienți, datorită pandemiei de Covid-9, Clinica Stomatologică Royal Dentis își va reduce activitatea la 30-40 %, timp în care vom rezolva urgențele dentare (dureri dentare,extracții).

Pacienții care au programare în săptămâna 16.03.2020-20.03.2020 și nu prezintă urgențe dentare vor fi reprogramați la date ulterioare și vor fi anuntați telefonic.

Pentru buna desfășurare a activității am inițiat un set de reguli, pe care vă rugăm să le respectați:

1.În sala de așteptare NU va fi permis accesul decât a doi pacienți simultan.

2.NU este permis accesul în sala de așteptare a aparținătorilor, excepție făcând copiii, care pot fi însoțiți de un părinte.

3.Dacă prezentați simptome de răceală (rinoree, tuse, dureri în gât, stări febrile) NU vă prezentați la cabinet.

4.Accesul în sala de așteptare se face numai după spălarea pe mâini, la grupul social și dezinfectarea mâinilor cu gel dezinfectant furnizat de recepția clinicii.

5.Veți semna pe proprie răspundere un chestionar, în care veți fi întrebat dacă veniți din zone cu risc, sau dacă ați avut contact cu persoane aflate la izolare.Vă rugăm să fiți sinceri în completarea acestei declarații.

Vă rugăm respectați aceste reguli pentru sănătatea dumneavoastră și a personalului clinicii.

Vă rugăm să ne scuzați pentru inconveniențele apărute, dar facem totul pentru sănătatea dumneavoastră și nu în al doilea rând pentru sănătatea personalului clinicii Royal Dentis.

În funcție de apariția și evoluția cazurilor de coronavirus, în localitatea Ocna Mureș și în localitățile limitrofe, ne asumăm posibilitatea suspendării activității pe o anumită perioadă.

Respectați cu strictețe indicațiile oferite de recepția clinicii Royal Dentis.

VĂ RUGĂM FIȚI RESPONSABILI PENTRU SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ ȘI PENTRU CEI DIN JURUL DUMNEAVOASTRĂ.

Royal Dentis Team

Tel 0758.37.75.75