Royal Dentis susține EXCELENȚA prin tehnologia CAD – CAM, robotul tehnicii dentare moderne, care înlocuiește cu mare succes câteva faze umane, de lucru, în realizarea lucrărilor protetice din zirconiu, materialul viitorului.

Practic, dacă întrebați orice stomatolog specializat în cosmetica dentară de talie mondială, “Care este singurul lucru, care adăugat practicii dumneavoastră v-ar aduce rezultatul muncii la un nivel superior?” cel mai probabil va răspunde “Să am un tehnician dentar specializat lucrând lângă mine. M-ar ajuta să am o estetică și un control mai bun care ar depăși o relație externă cu un laborator.

Pentru a obține un rezultat estetic optim, echipa de tehnică dentară trebuie să aibă o viziune clară a ceea ce este artistic posibil și funcțional corespunzător. De aceea, avem laborator propriu de tehnică dentară și tehnicieni experimentați și talentați. Un tehnician dentar ceramist este un artist foarte priceput care modelează, pictează, sculptează și supune arderii materialele ceramice dentare. Un tehnician dentar ceramist trebuie să aibă ani de pregătire în arta și stiința cosmeticii dentare, ceramicii, porțelanului și a materialelor aferente.

Ceea ce mulți pacienți nu înteleg este că, pentru a avea o replică frumoasă a unui dinte natural, fiecare dinte are parte de un design absolut special, unic și este făcut manual. Fiecare dinte este ca o sculptură – o mică operă de artă. Dinții pot fi sculptați pentru a rezulta o formă mai masculină, sau un zâmbet mai feminin, sexi sau sportiv.