Despre noi

Home / Despre noi

Bine ați venit la Royal Dentis

Clinica dentară ROYAL DENTIS este liderul pe piața stomatologică din Ocna Mureș,
( vezi aici ) a luat ființă în anul 1994, de 26 de ani este în slujba pacienților. Anii de experiență, precum și investițiile în tehnologiile de ultimă oră au dus, cum era si firesc, la posibilitatea obținerii  unor manopere de înalt nivel tehnic, apreciate atât de pacienții din țară cât și din străinătate.

ROYAL DENTIS susține EXCELENȚA în stomatologie.

În acest sens, în anul 2018 Clinica dentară ROYAL DENTIS a accesat  fonduri europene în valoare de 150.000 euro, achiziționând un sistem revoluționar 3D de confecționare a dinților, prin tehnologia de ultimă generație CAD-CAM, sistemul având o precizie de 4 microni la confecționarea dinților, un aparat de turnare prin inducție, un cuptor de presat ceramica de ultimă generație, un scanner optic, un paralelograf.

Tot în 2018 societatea ROYAL DENTIS a primit o infuzie de capital de aproape 200.000 euro, din care s-a făcut o construcție nouă pentru laboratorul dentar după ultimele standarde în domeniu,suprafața clinicii extinzându-se la 250 mp, totodată s-a modernizat departamentul de stomatologie prin achiziționarea a 2 unituri dentare noi, s-a modernizat departamentul de sterilizare unde s-a instalat un autoclav cu imprimantă de asemenea nou. Laboratorul de radiologie a fost complet digitalizat, prin achiziția unui scanner care transformă radiografia dentară clasică în radiografie digitală.

Echipa medicală din clinica ROYAL DENTIS își dorește să găsească cele mai bune soluții terapeutice pentru fiecare pacient în parte, îmbinând nevoile dumneavostră cu indicațiile specialiștilor și cu beneficiul unei dotări medicale foarte ample și de ultimă generație.

Deviza noastră este CORECTITUDINE ȘI RESPECT față de pacient. În clinica dentară ROYAL DENTIS activează 6 medici stomatologi specializați în: chirurgie maxilo-facială, implantologie, endodonție, protetică, ortodonție, pedodonție,3 asistente medicale și 5 tehnicieni dentari specializați în tehnica CAD-CAM.

Istoric în cifre

0 Ani de activitate
0 11 premii obținute
0 Pacienți mulțumiți
0 Implanturi reușite
0 Pacienți fideli