Comunicat

 

Dragi pacienți, în lumina ultimelor informații legate de epidemia de coronavirus COVID-19, dorim să vă asigurăm că întreaga echipă a Clinicii Stomatologice Royal Dentis Ocna Mureș, respectă toate îndrumările  World Health Organization și ale Ministerului Sănătății. Suntem în legătură directă cu Direcția de Sănătate Publică Alba, secția Epidemiologie. Am luat deja toate măsurile de protecție și prevenție necesare pentru a asigura siguranța și prevenția în această perioadă critică.

Iată care sunt procedurile noastre în această perioadă:

1.Respectăm toate programările și toți pacienții, urmând normele de confidențialitate și GDPR.

  1. Vă rugăm să vă spălați pe mâini la intrarea în cabinet și să vă dezinfectați cu solutțile puse la dispoziția dumneavoastră în zona de recepție.

3.Igiena și proceduri personal—personalul nostru trece prin proceduri de igienă riguroase. Toate materialele de unică folosință, tot ce este contaminat și nu se dezinfectează/sterilizează se aruncă conform normelor în vigoare (măști, mănuși, halate de unică folosință, seringi, ace de unică folosință etc), colectarea deșeurilor medicale efectuându-se săptămânal de către o firmă specializată în colectarea deșeurilor medicale.

Tot instrumentarul și întreaga sală de tratament se dezinfectează după fiecare pacient, cum dealtfel am făcut întotdeauna.

  1. La recepția din sala de așteptare veți fi intrebați despre starea de sănătate, despre deplasări în zone cu risc, eventuale contaminări externe, probabil vi se va lua și temperatura cu ajutorul unui termometru cu infraroșu.

Vă rugăm să fiți sinceri în declarația pe care o veți semna pe proprie răspundere.

5.Vă ținem la curent cu orice schimbări care apar în programul sau procedurile noastre și vă rugăm să ne țineți și dumneavoastră la curent cu starea dumneavoastră de sănătate.

VĂ DORIM MULTĂ SĂNĂTATE!

Royal Dentis Team